Restricţii de circulaţie în Alba şi Caraş-Severin din cauza ploilor puternice

Autor: Andreea Tobias Postat la 06 iulie 2023 23 afişări

Vremea rea continuă să facă probleme în ţară. Sunt restricţii de circulaţie în judeţele Alba şi Caraş-Severin din cauza ploilor puternice.

Restricţii de circulaţie în Alba şi Caraş-Severin din cauza ploilor puternice

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1R Alba Iulia - Cluj-Napoca, la kilometrul 69+700 metri, între localităţile Horea şi Mătişeşti, judeţul Alba, circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Cluj, desfăşurându-se pe un singur fir, ca urmare a efectelor produse de fenomenele meteorologice înregistrate în ultima perioadă.

De asemenea, în judeţul Caraş-Severin, pe DN 57B, la kilometrul 4+800 metri, în localitatea Oraviţa, în urma precipitaţiilor abundente, s-a produs o alunecare de teren. Traficul se desfăşoară pe jumătate de cale.

Pe celelalte drumuri din ţară, circulaţia este normală. Şoferii sunt sfătuiţi să planifice atent călătoriile în condiţiile caniculei, să verifice presiunea pneurilor şi funcţionalitatea aerului condiţionat, să evite conducerea obosiţi sau sub influenţa alcoolului şi să respecte regulile de circulaţie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infotrafic,
restricţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.