Reţeaua de audit şi consultanţă în afaceri Forvis Mazars îl promovează pe Liviu Gheorghiu în poziţia de Tax Partner în cadrul echipei din România

Autor: Cristina Bellu Postat la 09 septembrie 2024 23 afişări

Reţeaua de audit şi consultanţă în afaceri Forvis Mazars îl promovează pe Liviu Gheorghiu în poziţia de Tax Partner în cadrul echipei din România

Liviu Gheorghiu a fost promovat în funcţia de Tax Partner în cadrul echipei de management a Forvis Mazars în România, începând cu 1 septembrie 2024.

El s-a alăturat companiei Forvis Mazars în februarie 2017, şi deţine o experienţă profesională de peste 13 ani în domeniul fiscal, în special în aria preţurilor de transfer şi fiscalitate internaţională. Este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCF)​, al Asociaţiei Fiscale Internaţionale şi absolvent al Universităţii King’s College din Londra. De asemenea, este membru al grupului global de coordonare Forvis Mazars dedicat preţurilor de transfer.

În noul rol, Liviu Gheorghiu va contribui la consolidarea şi devoltarea expertizei şi capacităţii companiei în domenii cheie ale businessului, în special în zona Preţurilor de Transfer, spun reprezentanţii companiei

„Liviu va avea un rol esenţial în definirea direcţiei strategice a Forvis Mazars, în contextul în care firma îşi extinde în mod constant prezenţa în România şi la nivel regional”, declară Edwin Warmerdam, Partner, Head of Tax, Forvis Mazars in Romania.

Forvis Mazars este numele de brand al reţelei Forvis Mazars Global (Forvis Mazars Global Limited) şi al celor doi membri independenţi ai acesteia: Forvis Mazars LLP în Statele Unite şi Forvis Mazars Group SC. Forvis Mazars Global Limited este o societate privată britanică cu răspundere limitată prin garanţie şi nu oferă servicii clienţilor.

În România, Forvis Mazars are o experienţă de peste 29 de ani în audit, consultanţă fiscală şi financiară, outsourcing şi sustenabilitate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.