Scoţia a fost zdrobită de Germania în meciul de deschidere al Euro 2024 cu 5-1

Autor: Andreea Tobias Postat la 15 iunie 2024 17 afişări

Scoţia a fost zdrobită de Germania în meciul de deschidere al Euro 2024 cu 5-1

Scoţia a avut un start de groază la Euro 2024, fiind învinsă cu 5-1 de Germania în meciul de deschidere al Euro 2024.

Scoţia a avut o prestaţie jalnică, dar managerul echipei spune că obiectivul de a obţine patru puncte în faza grupelor rămâne acelaşi.

Ei au avut un deal mare de urcat încă de la început, după ce un gol deschis de Florian Wirtz în minutul 10 a fost urmat de un al doilea de Jamal Musiala.

Ryan Porteous a fost eliminat pentru fault asupra lui Ilkay Gundogan în careu, chiar înainte de pauză, iar Kai Havertz de la Arsenal a transformat penalty-ul.

Germania a dominat şi după pauză, iar Niclas Fullkrug a mai adăugat un gol pentru 4-0.

A existat o fărâmă de consolare, deoarece un autogol al lui Antonio Rudiger în minutul 87 le-a oferit fanilor scoţieni un scurt moment de sărbătoare.

Cu toate acestea, Emre Can a marcat în prelungiri şi scorul a devenit 5-1 - cea mai mare înfrângere din meciul de deschidere la Euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoţia,
germania,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.