Ţara care şi-a propus să vaccineze toţi adulţii până la 1 august! Primul-ministru, de neclintit!

Postat la 21 februarie 2021 207 afişări

Ţara care şi-a propus să vaccineze toţi adulţii până la 1 august! Primul-ministru, de neclintit!

În timp ce România se poticneşte în protocoale şi birocraţie, o putere mondială anunţă că şi-a fixat drept ţintă data de 1 august drept termen limită pentru vaccinarea întregii populaţii adulte! Este vorba despre Marea Britanie, iar obiectivul a fost trasat chiar de primul-ministru Boris Johnson, neclintit în decizia luată.

Astfel, până la sfârşitul lui iulie, toţi adulţii din Marea Britanie vor primi prima doză de vaccin antiCovid, zice premierul.

Marea Britanie a vaccinat deja 17,2 milioane de persoane!

Primul-ministru Boris Johnson va prezenta luni, 22 februarie, o foaie de parcurs privind relaxarea celui de-al doilea lockdown naţional impus în Anglia, după ce a atins, la jumătatea lui februarie, obiectivul de a vaccina 15 milioane de britanici din categorii ale populaţiei cu risc ridicat de contaminare. Acum, următorul obiectiv este vaccinarea populaţiei de peste 50 de ani până pe 15 aprilie.

„Vom urmări acum să administrăm o doză fiecărui adult până la sfârşitul lunii iulie, ajutându-i mai întâi pe cei mai vulnerabili dintre noi, şi să luăm măsuri suplimentare pentru a relaxa unele din restricţiile în vigoare. Dar nu ar trebui să existe nicio îndoială: calea de ieşire din lockdown va fi una precaută şi graduală, întrucât continuăm să ne protejăm pe noi şi pe cei din jur”, a declarat Boris Johnson.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministru,
august,
adulti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.