O nouă tranzacţie în IT: Americanii de la Kiteworks au cumpărat compania locală 123FormBuilder, o platformă cloud, care ajută companiile să creeze multiple formulare şi sondaje online. Unul dintre acţionari era fondul Catalyst Romania

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 05 septembrie 2024 22 afişări

Compania americană Kiteworks a cumpărat compania 123FormBuilder din Timişoara, o platformă cloud care ajută companiile să creeze multiple formulare şi sondaje online, a anunţat unul dintre acţionarii minoritari - fondul de investiţii Catalyst.

O nouă tranzacţie în IT: Americanii de la Kiteworks au cumpărat compania locală 123FormBuilder, o platformă cloud, care ajută companiile să creeze multiple formulare şi sondaje online. Unul dintre acţionari era fondul Catalyst Romania

Compania americană Kiteworks a cumpărat compania 123FormBuilder din Timişoara, o platformă cloud care ajută companiile să creeze multiple formulare şi sondaje online, a anunţat unul dintre acţionarii minoritari – fondul de investiţii Catalyst.

“Catalyst Romania Fund I anunţă că Kiteworks a achiziţionat compania 123FormBuilder, o platformă cloud care ajută companiile să creeze multiple formulare şi sondaje online, fără a fi necesare cunoştinţe de programare. Aceasta reprezintă încă un exit de succes pentru

Catalyst Romania Fund I. 123FormBuilder a dezvoltat un software uşor de utilizat pentru crearea de formulare care permite mii de utilizări în diverse domenii. Compania a vizat iniţial cu ţările vorbitoare de limbă engleză şi mai apoi s-a extins într-o ofertă multilingvă, atât pentru IMM-uri, cât şi pentru clienţi companii mari, oferind o paletă largă de design, procesare de plăţi şi gestionare a datelor conform cu reglementările în vigoare. În prezent, 35.000 de utilizatori din întreaga lume se bazează pe software-ul 123FormBuilder, care automatizează colectare datelor prin formulare şi sondaje online”, conform anunţului.

„123FormBuilder a fost o investiţie cheie în Catalyst Romania Fund I şi suntem mândri să vedem că această companie intră într-o nouă fază de dezvoltare, ceea ce confirmă succesul afacerii începute în Timişoara, România. Suntem mândri că am lucrat alături de co-fondatorul şi CEO-ul Florin Cornianu şi restul echipei, ajutând 123FormBuilder să crească. Este impresionant să vedem această companie achiziţionată de Kiteworks, un jucător strategic global important în verticala software-ului pentru conţinut privat securizat, care a anunţat recent închiderea unei runde de investiţii de aproape jumătate de miliard de dolari, chiar înainte de finalizarea achiziţiei 123FormBuilder.” a declarat Marius Ghenea, Managing Partner, Catalyst România.

„Echipa Catalyst ne-a ajutat mult chiar şi înainte de investiţia în 123FormBuilder, iar Marius şi colegii săi ne-au susţinut atât în perioadele bune, cât şi în cele dificile, nu doar cu investiţia, ci şi cu îndrumare, know-how şi networking. Pentru mine, ca şi co-fondator/CEO, acest lucru a fost extrem de valoros şi vreau să le mulţumesc din suflet pentru asta!” a adăugat Florin Cornianu, CEO al 123FormBuilder.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
romania,
ajutor,
companii,
online,
sondaj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.