Trump: Lumea este în pragul celui de-al de al Treilea Război Mondial. Răspunsul dat de Biden

Autor: Gabriel Negreanu Postat la 28 iunie 2024 33 afişări

Trump a luat în vizor politicile externe şi militare ale lui Biden, spunând că "suntem mai aproape de al Treilea Război Mondial decât îşi poate imagina cineva".

Trump: Lumea este în pragul celui de-al de al Treilea Război Mondial. Răspunsul dat de Biden

El a spus că dictatorii străini, precum Kim Jong Un din Coreea de Nord şi Xi Jingping din China, nu îl respectă sau nu se tem de Biden.

Biden a răspuns aducând în discuţie articolul 5 al NATO, care este invocat atunci când o naţiune membră a NATO este atacată.

"Chiar acum este nevoie de noi", spune Biden. "Este nevoie de noi pentru a proteja lumea, deoarece propria noastră siguranţă este în joc".

El adaugă că alternativa - de a îi permite lui Putin să îşi desfăşoare atacul asupra Kievului fără rezistenţă - este cea care va duce la un război.

Joe Biden a susţinut că leadership-ul său mondial - şi anume apărarea Ucrainei împotriva invaziei Rusiei - a evitat un conflict global şi mai mare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
biden,
trump,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.