Tudose, ironii despre cartea lui Ciucă:Înţeleg că va fi aproape de Capra cu trei iezi ca şi conţinut

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 august 2024 42 afişări

Tudose, ironii despre cartea lui Ciucă:Înţeleg că va fi aproape de Capra cu trei iezi ca şi conţinut

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose ironizează cartea anunţată de preşedintele PNL, Nicolae Ciucă: „Capra cu trei iezi... Înţeleg că e pe aproape ca şi conţinut”.

„Cartea, în sine, nu a citit-o nimeni până acum. Înţeleg că singurul care a citit-o a fost Rareş Bogdan, că s-a pronunţat şi la adresa conţinutului. A contextualizat-o cu Capra cu trei iezi... Înţeleg că e pe aproape ca şi conţinut. Aşteptăm cu interes să apară, pentru liberali, că înţeleg că va fi lectură obligatorie.

Întrebat dacă şi social-democraţii ar trebui să urmeze exemplul preşedintelui PNL. Tudose a spus: „Nu cred că cartea dlui Ciucă va fi izvor de inspiraţie”.

Îi recomand să citească şi el cartea, poate avea multe de învăţat, a fost replica lui Nicolae Ciucă, după ce Marcel Ciolacu a spus ironic miercuri că este convins că „va fi un bestseller”, referindu-se la cartea semnată de liderul PNL.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
carte,
ciucă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.