Un cunoscut rapper american a murit pe scenă

Autor: Petru Mazilu Postat la 31 august 2024 20 afişări

Rapperul american Fatman Scoop a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă. Incidentul s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timpul unui concert susţinut în Connecticut, SUA. Bărbatul avea 53 de ani.

Rapperul american Fatman Scoop era pe o scenă amenajată în oraşul Hamden atunci când s-a prăbuşit, a declarat reprezentantul său pentru BBC.

Primarul Lauren Garrett a transmis pe Facebook că rapperul a fost dus la un spital local cu ambulanţa. Agenţia sa a confirmat decesul.

„Scoop a fost o figură iubită în lumea muzicii, munca lui a fost iubită de nenumăraţi fani de pe tot globul”, a declarat un purtător de cuvânt al agenţiei.

Scoop, al cărui nume real este Isaac Freeman III, a fost o figură influentă pe scena hip hop din New York City în anii 90.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rapper,
scenă,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.