Update: David Popovici s-a calificat şi în semifinala olimpică de la 100 metri

Autor: Rafael Hekman Postat la 30 iulie 2024 25 afişări

Update: David Popovici s-a calificat şi în semifinala olimpică de la 100 metri

David Popovici a revenit marţi în bazinul olimpic din La Defense Arena, după ce luni ca câştigat titlul olimpic la 200 metri liber. Românul s-a calificat şi în semifinala probei de 100 metri liber cu timpul de 47 secunde şi 92 de sutimi.

David Popovici a terminat primul seria a noua a calificărilor, timpul său fiind al treilea după toate cele zece serii.

Românul l-a depăşit în seria sa pe maghiarul Nándor Németh, cu o sutime de secundă, acesta terminând cursa cu timpul de 47 secunde şi 93 de sutimi.

Cel mai bun timp al calificărilor a fost al calificărilor a fost al lui Jack Alexy (47.57), urmat de francezul Maxime Grousset (47.70).

Campionul mondial şi deţinătorul recordului mondial, chinezul Pan Zhanle s-a clasat doar pe locul 13, cu timpul de 48.40, la egalitate cu britanicul Mathtew Richards, vicecampionul olimpic al probei de 200 metri.

Semifinala are loc marţi seara de la ora 21.30.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
popovici,
nataţie,
paris 2024

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.