Virgil Popescu: George Simion nu e decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 decembrie 2022 21 afişări

George Simion a împiedicat desfăşurarea cvonferinţei de presă de la Energie în ziua în care intră în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc, spune ministrul Virgil Popescu: „Simion nu este decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin, care acţionează împotriva intereselor statului român”.

Virgil Popescu: George Simion nu e decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin

„Conferinţa de presă nu putea fi ţinută în prezenţa dlui Simion şi a antecedentelor dlui Simion, care are foarte multe derapaje şi comportament deviant. Singura miză pentru care a venit aici a fost să facă circ, aşa că cred că decizia înţeleaptă a fost să amânăm. Ce a făcut astăzi George Simion e o bătaie de joc. Să vii, practic să încerci să denaturezi o conferinţă de presă şi să nu o laşi să se întâmple înseamnă că ai un scop ascuns, pentru că nu întâmplător azi a intrat în vigoare embargoul asupra petrolului rusesc. Tot azi a intrat în vigoare plafonarea preţului la ţiţeiului rusesc. S-au întâmplat două lucruri care pun în dificultate regimul din Rusia, care limitează veniturile Federaţiei Ruse. Iar azi dl. Simion e prezent aici, încercând să nu putem transmite aceste mesaje. Încă o dată, dacă mai era nevoie, George Simion nu este decât o trompetă a ruşilor, o trompetă a lui Putin, care acţionează împotriva intereselor statului român”, spune Virgil Popescu.

El i-a invitat pe jurnalişti la o conferinţă la 12.30, însă în sală a ajuns şi liderul AUR, George Simion.

Popescu a decis amânarea conferinţei de presă până la plecarea din sediul Ministerului Energiei a liderului AUR.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
popescu,
simion,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.