Vrei să slăbeşti în timp ce te uiţi la un film sau la serialul tău preferat? InfraslimX foloseşte tehnologia de saună cu infraroşu

Postat la 04 septembrie 2024 22 afişări

Vrei să slăbeşti în timp ce te uiţi la un film sau la serialul tău preferat? InfraslimX foloseşte tehnologia de saună cu infraroşu

În 45 de minute poţi să arzi până la 1500 de calorii. O şedinţă de remodelare corporală în capsulă costă 250 de lei.

„Capsula combină efectele exerciţiilor fizice pe bicicletă cu cele şase terapii încorporate”, a explicat Renata Kelemen, managerul unui salon de remodelare corporală, la Aleph News.

Slăbeşti în timp ce te uiţi la un film sau la serialul tău preferat. Cum se poate asta? Datorită unei capsule revoluţionare care are la bază o bicicletă şi foloseşte tehnologia de saună cu infraroşu. InfraslimX se numeşte şi prinde tot mai mult teren şi la noi în ţară. În 45 de minute poţi să arzi până la 1000 de calorii.

„Capsula combină efectele exerciţiilor fizice pe bicicletă cu cele şase terapii încorporate, cum ar fi cea cu infraroşu, cu oxigen, cu vacuum, colagen. Aceste terapii se sprijină reciproc pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii utilizatorului. Rezultatele diferă de la persoană la persoană. Până în prezent, noi am observat o scădere semnificativă în centimetri, tonifierea corpului, conturarea siluetei, reducerea şi estomparea celulitei şi îmbunătăţirea pielii”, a explicat Renata Kelemen, managerul unui salon de remodelare corporală, la Aleph News.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
film,
folosire,
preferinta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.