Wizz Air creşte numărul de zboruri din Cluj-Napoca

Autor: Andreea Tobias Postat la 06 iunie 2024 40 afişări

Wizz Air anunţă creşterea numărului de zboruri din Cluj-Napoca.

Wizz Air creşte numărul de zboruri din Cluj-Napoca

Wizz Air susţine că, prin zborurile adiţionale, va adăuga o capacitate suplimentară de 176.000 de locuri la reţeaua sa.

„Aceste zboruri suplimentare vor asigura pasagerilor o mai bună flexibilitate, un program de călătorie mai convenabil şi acces la unele dintre cele mai căutate destinaţii din reţeaua Wizz Air”, transmite compania.

Spre Málaga, Alicante, Bari, Corfu, Catania, Palma de Mallorca, Nüremberg şi Malmö se va zbura de 3 ori pe săptămână, în loc de 2, spre Memmingen, Chania, Larnaca, Valencia şi Zaragoza de 4 ori, în loc de 3, spre Roma Ciampino de 6 ori, în loc de 4, etc.

Destinaţiile către care creşte frecvenţa zborurilor sunt: Málaga, Alicante, Barcelona, Bologna, Bari, Memmingen, Corfu, Chania, Roma Ciampino, Catania, Dortmund, Larnaca, Madrid, Nüremberg, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza şi Malmö.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
zboruri,
cluj-napoca

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.