Zece bărbaţi, bănuiţi că au furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 octombrie 2024 11 afişări

Zece bărbaţi din Bucureşti, Ialomiţa şi Dâmboviţa sunt bănuiţi că au furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii au făcut percheziţii miercuri dimineaţă, iar bărbaţii sunt duşi la audieri.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 5 Poliţie, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiilor 1 - 4 Poliţie au pus în executare 10 mandate de percheziţie domiciliară şi 10 mandate de aducere, în Bucureşti, judeţul Ialomiţa şi judetul Dâmboviţa, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată.

„În fapt, în iulie 2024, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi, prin plângere, de către reprezentantul unei societăţi comerciale, cu privire la faptul că, mai multe persoane ar sustrage, fără drept, băuturi alcoolice de la un depozit care aparţine unei societăţi comerciale”, potrivit Poliţiei Capitalei.

Potrivit sursei citate, 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 56 de ani, ar fi furat, din perioada ianuarie 2024 până în prezent, băuturile alcoolice de la depozitul societăţii comerciale din Sectorul 1.

Prejudiciul fiind estimat la aproximativ 800.000 de lei.

„Persoanele bănuite au fost depistate, urmând a fi conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Capitalei”, se arată în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
băuturi,
furt,
depozit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.