Zece greseli care va pot lasa fara loc de munca (GALERIE FOTO)
Cine isi face bine treaba si evita sa se planga in gura mare de neplacerile de la slujba se poate considera, in principiu, ferit de concedieri. In realitate, sunt o multime de alte lucruri care conteaza pentru pastrarea unui loc de munca.
Roy Cohen, autor al cartii "The Wall Street Professional's Survival Guide", publicata anul trecut, atrage atentia ca o concediere poate sa nu aiba lo din vina celui concediat, dar e bine ca orie angajat sa-si evalueze comportamentul, ca sa vada daca nu cumva face greseli care il expun inutil, de la cele mici, ca de pilda postarea prea frecventa pe retelele de socializare online, si pana la obiceiul de a da vina mereu pe altii pentru propriile greseli sau lipsa de masura atunci cand cer mariri de salariu.
"Chiar daca pe ansamblu angajatul respectiv ramane productiv, e mai bine sa se fereasca din timp de greseli de comportament decat sa fie mai intai concediat", sustine Cohen. Timp de 14 ani, principalul client al lui Cohen a fost grupul Goldman Sachs, pentru care a oferit servicii de plasament si sustinere in cariera in folosul angajatilor care plecau sau erau dati afara din companie.
Zece greseli care va pot lasa fara loc de munca (GALERIE FOTO)
The Wall Street Journal a alcatuit o lista cu zece greseli frecvente la locul de munca, pe care angajatorul le poate folosi ca argumente pentru a decide sa dea afara un angajat, chiar daca altminteri ar avea motive sa fie multumit de performantele lui profesionale.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro