De la supă la desert
Mâncare simplă care se găseşte peste tot în Japonia, ramenul, un preparat cu tăieţei care înoată într-o supă cu diverse ingrediente, este acum şi desert, pentru cei care trec pragul unui local anume din New York. The Desert Kitchen din metropola americană a creat un ramen dulce şi foarte aspectuos care se cere fotografiat de clienţi şi încărcat pe reţelele sociale.
Desertul, numit ”ice cream ramen„ (”ramen cu îngheţată„), constă dintr-o porţie de tăieţei din gelatină de alge în diverse culori, într-o ”supă„ de lapte condensat, gheaţă zdrobită, prăjiturele de orez, fructe şi sirop de piersici şi se poate consuma la fel ca preparatul de la care îşi trage inspiraţia, apucând tăiţeii cu beţişoarele şi sorbindu-i.
Urmărește Business Magazin

Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
-
Ce mai face George Soros la 94 de ani, „inamicul public" numărul 1 din România. Cine este Alexander Soros, urmașul lui, care a fost decorat de fostul președinte american Joe Biden în locul tatălui său. Scott Bessent, mâna dreaptă a lui Soros, alături de care a prăbușit lira sterlină, e acum ministru de Finanțe în SUA