Birou de canapea

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 mai 2024 25 afişări

Birou de canapea

În afară de a le impune tuturor să se întoarcă la birou, cum îi tentezi totuşi pe angajaţi să revină? Unele companii cred că au găsit o soluţie, scrie Wall Street Journal, iar aceasta o reprezintă creşterea numărului de canapele la locul de muncă, unde există mai mult spaţiu acum că nu toţi angajaţii se află acolo în acelaşi timp. Aceste piese de mobilier apar atât în birouri individuale, cât şi în spaţii comune sau pe holuri, iar în unele cazuri se reamenajează zonele în care lucrau mai multe persoane pentru a face loc unor canapele. 

Canapelele sunt folosite atât de către conducere, cât şi de angajaţii care au de lucru, iar acolo unde sunt suficiente într-o zonă din firmă se ţin chiar şi şedinţe.  Tot la canapele se ţin uneori şi întâlniri cu clienţii în loc de un birou tradiţional. Chiar dacă lucrul prelungit pe canapea nu este confortabil, putând duce la dureri de spate şi de coloană cervicală, posibilitatea fugitului de la birou pentru perioade scurte pe durata zilei este apreciat de o parte din angajaţi, mai ales în domenii creative. Cererea de reamenajare a spaţiului este în creştere, după cum susţin firme de arhitectură şi design de interioare sau retaileri de mobilă din SUA, clienţii dorind regândirea spaţiului pentru a putea instala în el canapele. Pe lângă aceste firme şi retaileri, de tendinţă se mai bucură şi companiile specializate în servicii de curăţenie care sunt chemate mai des să rezolve probleme create de angajaţi, din greşeală sau din neglijenţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Birou,
canapea,
angajati,
spatiu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.