(P) E.ON oferă soluţii fotovoltaice la cheie pentru mediul de business al viitorului
E.ON Energie România mai adaugă un client B2B în portofoliu şi un partener de încredere în lupta împotriva poluării. Don Pedro, unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa de hârtie tissue din ţară, cu o cifră de afaceri de peste 114 milioane de lei, deţine acum un sistem de generare a energiei electrice prin panouri fotovoltaice care ajunge la o valoare de peste 1.038.286 de euro.
Cum legăm parteneriate sănătoase de business?
E.ON a construit pentru Don Pedro o Centrală Electrică Fotovoltaică la cheie, care are drept obiectiv producerea energiei electrice utilizând energia solară. Centrala permite companiei Don Pedro să-şi asigure cu forţe proprii o mare parte din energia electrică necesară pentru obţinerea produselor igienico-sanitare din hârtie, dar mai ales, să susţină protejarea mediului prin reducerea amprentei sale de carbon.
Parteneriatele pe care E.ON le construieşte cu segmentul de clienţi B2B se bazează pe încredere, corectitudine, respectarea promisiunilor şi dezvoltare continuă pentru a satisface nevoile de business şi de mediu. Încrederea şi împărtăşirea unor valori comune transformă clasicele colaborări în poveşti de succes pe termen lung, pentru business, pentru planetă, pentru oameni.
Costuri reduse şi grijă pentru viitor cu E.ON Photovoltaic
Fiecare business care alege soluţia completă E.ON Photovoltaic, indiferent de dimensiunea lui, are puterea de a schimba în bine viitorul şi de a-şi optimiza costurile cu energia pe termen lung.
„Suntem bucuroşi că am reuşit să demarăm acest proiect cu E.ON Energie România deoarece suntem conştienţi de importanţa protejării mediului. Am investit în linii de producţie de ultimă generaţie, cu consum redus de energie electrică, iar la începutul anului 2020 am înlocuit centralele pe bază de combustibili fosili cu pompe de căldură pentru climatizare. Noua centrală fotovoltaică ne asigură o sursă independentă de energie şi ne ajută în acelaşi timp să ne îndeplinim obiectivele de protecţie a mediului”, afirmă Petrişor Lazăr, Director General Don Pedro.
Centrala Electrică Fotovoltaică include sisteme de energie solară montate pe acoperişurile celor 10 clădiri care formează unitatea de producţie Don Pedro, situată în localitatea Ruda, comuna Budeşti din judeţul Vâlcea, şi produce în total 858,96 kwp, reprezentând 30% din necesarul total de energie al companiei. Instalaţia aferentă centralei cuprinde un sistem de monitorizare prin intermediul căruia se pot supraveghea şi analiza starea şi rezultatele operaţionale, atât local cât şi de la distanţă.
În prezent se lucrează la implementarea etapei 5 a proiectului care va adăuga încă 100 kwp la cantitatea de energie produsă de Don Pedro.
Planurile ambiţioase nu se opresc aici.
Într-un parteneriat de business construit pe încredere şi dorinţa de schimba puţin câte puţin lumea, totul se petrece pe un sens dublu. Don Pedro doreşte extinderea proiectului fotovoltaic până în punctul în care, pe lângă acoperirea propriului consum, va putea injecta înapoi în reţeaua publică energie verde.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro