Cel mai puternic CEO din industria militară europeană, Armin Papperger de la gigantul Rheinmetall, a venit la Bucureşti

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 06 iulie 2024 104 afişări

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, s-a întâlnit, vineri, cu Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica Automecanica Mediaş. „Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piaţa românească va atrage şi alţi investitori germani de calibru”, spune Ciucă.

„Automecanica Mediaş are capacitatea să devină o companie fanion a industriei româneşti de apărare. Armin Papperger, CEO al Rheinmetall - investitorul care a cumpărat fabrica - mi-a prezentat planurile de dezvoltare pe care le-a pregătit pentru România, în întâlnirea pe care am avut-o în această dimineaţă la Senat”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că „în acest context geopolitic complicat şi plin de provocări, stimularea producţiei de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO”.

„Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piaţa românească va atrage şi alţi investitori germani de calibru”, încheie Ciucă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciuca,
papperger,
trheinmetall,
medias,
investitor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.