100 tineri manageri de top. Dragoş Rădoi, Allianz-Ţiriac Asigurări

Postat la 06 septembrie 2024 64 afişări

100 tineri manageri de top. Dragoş Rădoi, Allianz-Ţiriac Asigurări

Dragoş Rădoi, Chief Actuary, Allianz-Ţiriac Asigurări, 34 de ani


Cifră de afaceri (2023): cca 3,5 mld. lei

Profit operaţional (2023): 346 mil. lei

Număr de angajaţi: 837


Cu o experienţă de peste 10 ani în cadrul Allianz-Ţiriac Asigurări, Dragoş Rădoi coordonează în prezent departamentul de actuariat financiar al companiei. Anterior, el a coordonat activităţile de analiză şi monitorizarea performanţelor portofoliilor de asigurări. Este absolvent al ASE şi are un master în Pieţe Financiare Internaţionale de la The University of Southampton, UK.

În opinia lui, există un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, dar, de cele mai mule ori, poate fi foarte greu de menţinut. „Punctele cele mai importante pentru mine şi de la care încerc să nu fac rabat sunt alimentaţia şi somnul. Cred că un mare ajutor în menţinerea unui echilibru sănătos între viaţa profesională şi cea personală o au şi hobbyurile. Acestea mă ajută atât să mă deconectez, să mă relaxez şi să obţin extra energie în activitatea profesională.”

„Consider că am fost norocos să lucrez cu manageri remarcabili, care şi-au lăsat o amprentă puternică asupra stilului de leadership pe care încerc să-l practic şi mi-au oferit un model către care să aspir. Am participat şi la cursuri de specialitate şi sunt o metodă bună pentru a învăţa partea teoretică a managementului. În plus, îmi place să citesc şi să urmăresc studii de caz şi încerc să urmăresc permanent feedbackul direct sau indirect al oamenilor cu care lucrez.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.