VIDEO: BUSINESS Magazin publică anuarul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2024 - Rising Stars: Cum schimbă liderii din noile generaţii businessul românesc

Autor: Ioana Matei Postat la 25 iulie 2024 368 afişări

Sub umbrela „Rising Stars: Cum schimbă liderii din noile generații businessul românesc?”, ediția din 2024 a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP își propune să releve faptul că liderii de afaceri din noile generații sunt la fel de dornici să genereze profituri ca și generațiile anterioare, dar nu cu orice preț, fiind primii executivi care fac trecerea spre o libertate și o relaxare asumate. 

Citiţi mai multe în ediţia digitală a anuarului. 

Catalogul 100 TINERI MANAGERI DE TOP, EDIŢIA 2024 se distribuie gratuit abonaţilor şi poate fi comandat în varianta tipărită la adresa: claudia.mirt@m.ro.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.