100 tineri manageri de top. Mihai ŞTEFAN, Novartis România

Postat la 08 octombrie 2024 18 afişări

100 tineri manageri de top. Mihai ŞTEFAN, Novartis România

Mihai ŞTEFAN, Strategy, Innovation & Transformation Head, Novartis România, 35 de ani


Cifră de afaceri (2022): 997 mil lei

Profit net (2022): 30,3 mil. lei

Nr. de angajaţi: > 550


„Lectura este pentru mine un ingredient vital pentru o viaţă echilibrată. Citesc SF şi fantezie pentru deconectare şi istorie, economie, filosofie şi biografii pentru a înţelege un context mai larg. Acum citesc «The Code Breaker» de Walter Isaacson, esenţială pentru a înţelege provocările din cercetarea medicală de avangardă şi impactul asupra umanităţii.”

Absolvent al Facultăţii de Farmacie din cadrul UMF „Carol Davila” şi al unui EMBA de la Tiffin University, are peste 10 ani de experienţă în marketing, vânzări, market access, strategie, inovaţie şi transformare în industria farmaceutică. În opinia sa, „cea mai valoroasă metodă de învăţare este să abordezi fiecare moment cu o curiozitate nestăvilită şi ascultând activ. În weekend citesc diverse publicaţii şi ascult podcasturi când conduc. Aleg câteva cărţi de leadership anual şi particip la traininguri oferite de companie”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.