100 Cele mai puternice femei din business. Ana-Maria Doxan, Business executive officer, Nespresso România

Postat la 25 septembrie 2024 14 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Ana-Maria Doxan, Business executive officer, Nespresso România

Cifră de afaceri (2022, Nestlé România): 1,22 mld. lei

Număr de angajaţi (2022, Nestlé România): 552


Biografie: Ana-Maria Doxan este un profesionist cu o experienţă de peste 18 ani în industria FMCG, conducând în prezent operaţiunile Nespresso în România.


► Cu aproape 20 de ani în urmă începeam stagiul de internship la Nestlé Elveţia, la sediul din Vevey. Primele roluri pe care le-am avut au fost în marketing şi comunicare şi m-au ajutat să înţeleg foarte bine produsele companiei, operaţiunile şi consumatorii. Aceste experienţe au influenţat pozitiv rolurile pe care le-am preluat ulterior, cele de business executive, oferindu-mi o viziune clară asupra punctelor forte ale businessului şi potenţialului de creştere. 

► În cea mai mare parte, realitatea a coincis cu gândurile de la acea vreme. Am ales compania Nestlé încă din 2004 şi continuu să lucrez alături de această echipă datorită valorilor comune pe care le împărtăşim. Totodată, oportunităţile de creştere şi dezvoltare pe care le-am avut m-au ajutat să navighez prin domenii noi din business, ajungând să conduc operaţiunile unor branduri de notorietate. Pe parcurs, am continuat să învăţ şi, cel mai important, să mă adaptez tuturor schimbărilor care au apărut pe parcursul anilor.

► Vedem schimbări semnificative la an la an, deci cu siguranţă acest trend se va menţine. Nespresso este un brand în primul rând inovator. Fie că vorbim de modalităţile de preparare a cafelei, de modul responsabil în care ne implicăm în comunităţi sau de grija pentru mediu pe lanţul valoric, Nespresso va continua să pună pe primul loc calitatea cafelei şi parteneriatele puternice cu fermierii. Astfel, ne asigurăm că ne vom putea bucura de acelaşi gust memorabil şi peste 20 de ani.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.