100 Cele mai puternice femei din business. Ana Raluca Chişu, Fondatoare, Asociaţia KinetoBebe

Postat la 30 septembrie 2024 10 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Ana Raluca Chişu, Fondatoare, Asociaţia KinetoBebe

Cifră de afaceri (2023): cca 700.000 euro

Număr de angajaţi: 42


Biografie: A pus bazele KinetoBebe, proiect în zona de recuperare pediatrică, care reuneşte trei centre vizitate zilnic de peste 200 de copii. Sub umbrela KinetoBebe, înfiinţat în 2009, funcţionează acum şi o salină.


► Acum 20 de ani căutam să merg la interviuri în corporaţii şi îmi doream să fiu printre studenţii deja angajaţi în „firme cu nume”. După fiecare interviu plecam... incompletă. Îmi lipsea acea componentă a libertăţii, a independenţei în luarea deciziilor şi nu depistam posibilităţi de a-mi lăsa amprenta asupra a ceea ce urma să fac. Erau joburi... cu nume, iar eu nu prea îmi doream aşa ceva, îmi doream un loc de muncă cu personalitate.

► Cred că faptul că nu mi-am găsit locul în primii ani de testat joburi a pus bazele dorinţei de antreprenoriat, dar decizia de a merge în această direcţie a venit doar atunci când am găsit acest sprijin moral şi în familie. Apoi lucrurile au început să evolueze odată cu mine şi rezultatul de astăzi este unul la care nu visam, dar cu siguranţă aspiram. Coordonez cel mai mare jucător din piaţa recuperării pediatrice din mediul privat din România, am definit graniţele acestui domeniu şi dezvolt împreună cu echipa KinetoBebe un domeniu greu de abordat şi aproape inexistent înainte de 2009. Şi facem performanţă într-un domeniu economic social şi nonprofit, ceea ce era greu de imaginat în 2004...

► Pentru mine, pentru parcursul meu profesional, vizualizez o evoluţie bazată pe dorinţa continuă de formare profesională şi pe o curiozitate pe care o descopăr tot mai mult. Doresc să pun bazele discuţiilor care vor duce la schimbări în proceduri şi sisteme sanitare, să las în urma mea exemple de bune practici în industria binelui şi să existe un impact la nivel naţional în tot ceea ce fac.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.