100 Cele mai puternice femei din business. Carmen Sebe, CEO, SeedBlink

Postat la 03 august 2024 73 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Carmen Sebe, CEO, SeedBlink

Cifră de afaceri (2023): 1,1  mil. euro

Număr de angajaţi: 48


Biografie:

Carmen Sebe este un executiv al industriei hi-tech, cu o vastă experienţă internaţională operaţională şi de conducere la nivel înalt. Ea a supravegheat dezvoltarea companiilor din etapele lor incipiente - până la realizarea de sute de milioane de euro în tranzacţii online la nivel mondial (de exemplu, a condus Gecad ePayments şi Avangate la exiturile de succes). Ea este implicată intens în lumea antreprenorială ca investitor, consilier şi mentor/advisor, lucrând cu start-up-uri tehnologice spre succes.


► Acum 20 de ani tocmai avusesem primul success din viaţa profesionala şi totodată cea mai cuprinzătoare experienţă – prima tranzacţie a unei companii software din ţară. Mă simţeam plină de avânt, tocmai descoperisem că se poate, în România anilor de început de secol XXI, să reuşeşti prin forţe proprii. Am avut ocazia atunci să îl cunosc pe Bill Gates, ceea ce m-a făcut să fiu mândră de ceea ce am realizat şi să privesc cu mare încredere la următoarele proiecte. La acel moment ceea ce îmi doream era să o iau de la capăt, să devin un antreprenor de succes şi să contribui la transformarea peisajului financiar prin technologie.

► Am mai dezvoltat încă două companii de succes şi cumva de pionierat, acum fiind parte din a treia. Am pus bazele, alături de colegii mei, primei platforme de plăţi online din ţară – asta când încă plăţile cu cardul erau ele în sine într-un număr foarte mic, nu mai vorbim de plăţi online. Cum însă visul meu era o companie internaţională, am reuşit cu Avangate/2checkout/Verifone – în prezent una dintre cele mai mari platforme de plăţi digitale pentru compani de soft­ware. Mai mult, saga am continuat-o cu SeedBlink, platforma de finanţare şi managementul investiţiilor la care sunt cofondatoare şi CEO de 4 ani.

► Următorii 20 de ani vor aduce, fără îndoială, transformări semnificative în peisajul fintech. Mă aştept la o accentuare a digitalizării, cu inovaţii tehnologice precum block­chain şi inteligenţa artificială modelând modul în care gestionăm finanţările. Vom asista la o evoluţie accelerată a modului în care se vor face investiţiile, la democratizarea acestora, cu accent sporit pe accesibilitate. În ceea ce priveşte Seedblink a mea, văd o creştere continuă şi consolidare a poziţiei noastre în piaţă. Cu o echipă dedicată şi orientată către rezultate, vom rămâne agili în faţa provocărilor şi vom valorifica oportunităţile emergente.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.