100 Cele mai puternice femei din business. Cornelia Bumbăcea, Partener deals, PwC România

Postat la 04 iunie 2024 96 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Cornelia Bumbăcea, Partener deals, PwC România

Număr de angajaţi: > 800


Biografie:

Având peste 30 de ani experienţă profesională în consultanţă de business / tranzacţii şi aproape 20 de ani ca partener de tranzacţii într-o firmă de servicii profesionale, a fost implicată în peste 600 de proiecte de consultanţă în tranzacţii.


► Consultanţa mi-a oferit tot ce mi-am dorit de la o profesie: o experienţă bogată şi plină de satisfacţii, cu oportunităţi de dezvoltare profesională şi şansa de a contribui la succesul unor oameni şi companii care operează în mai multe industrii şi, de ce nu, al mediului de afaceri şi al societăţii civile româneşti. Este un domeniu care îţi oferă neîncetat prilejul să întâlneşti oameni interesanţi care activează în diferite domenii, să creezi o reţea de relaţii profesionale, să ai o înţelegere complexă a afacerilor mari sau mici şi să îţi îmbogăţeşti continuu cunoştinţele despre un anumit sector sau despre modul în care se conduce o afacere de succes.

► Când eşti pasionat de ceea ce faci şi ai un impact pozitiv asupra oamenilor şi primeşti mulţumiri pentru un lucru bine făcut, ai în permanenţă motivaţia să mergi înainte şi să excelezi în domeniul în care activezi. În ultimii ani, lumea a trecut prin schimbări semnificative aduse de pandemie, digitalizare, conflicte şi situaţii de criză, evenimente care ne-au testat rezilienţa din toate punctele de vedere - atât pe plan profesional, cât şi în plan personal.

►Având în vedere rapiditatea cu care evoluează tehnologia, lumea va fi cu siguranţă mult mai digitalizată şi supusă unor noi provocări, iar consultanţii de business vor continua să ajute companiile să funcţioneze, să se adapteze şi să evolueze în noile condiţii de piaţă. Sper ca profesia de consultant să continue să atragă tineri talentaţi care îşi doresc o carieră profesională de excepţie şi să facă parte dintr-un mediu activ de învăţare şi promovare de idei noi.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.