100 Cele mai puternice femei din business. Diana David, Managing Director, SAP România
Cifră de afaceri (2022)*: 456 mil. lei
Profit net*: 68,2 mil. lei
Număr de angajaţi: 890
*Potrivit datelor publice disponibile pe mfinante.gov.ro
Biografie: Diana David este Managing Director a SAP România din iunie 2021. Ea s-a alăturat echipei SAP în 2018, în rolul de Key Account Manager pentru sectorul public. Anterior a avut diverse responsabilităţi în echipa Orange România, unde şi-a început activitatea profesională acum 20 de ani, ultima poziţie ocupată în cadrul companiei fiind cea de Business Development Manager IT&C. Parcursul său profesional i-a oferit astfel peste 17 ani de experienţă în vânzări.
► Provin dintr-o familie cu părinţi sportivi de performanţă, iar ei m-au încurajat să urmez o carieră în acest domeniu. Cu toate acestea am simţit că ar exista arii de activitate care să mi se potrivească mai bine.Cursurile de actorie pe care le-am urmat o perioadă de timp au dus la o dorinţă arzătoare de a fi actriţă. Mă gândeam, de asemenea, cât de mult mi-aş dori să devin avocat, dar am cochetat şi cu ideea de a fi psiholog. Nu eram fascinată doar de emoţiile umane, ci şi de comportamente şi de mintea omului în general. Ce aveau în comun toate aceste profesii, probabil că vă întrebaţi. Oamenii şi exact această idee: de a genera un impact pozitiv în jurul meu.
► Ei bine, viaţa s-a desfăşurat în aşa fel încât nu am devenit nici actriţă, nici avocat, nici psiholog. Cred cu tărie în faptul că, uneori, viaţa alege să nu-ţi ofere ceea ce tu îi ceri, ci să-ţi dăruiască ceva şi mai bun în schimb. Pentru mine, acest dar a constat într-o combinaţie a celor trei menţionate mai sus. Am ocazia să abordez cele mai profunde provocări ale societăţii noastre, similar cu felul în care o face un actor în mod minunat într-o piesă de teatru, doar că eu o fac reprezentând SAP România şi contribuind la schimbarea organizaţiilor şi, prin asta, la crearea de plusvaloare în vieţile oamenilor.
► Industria IT este un sector extrem de dinamic, iar viteza de schimbare se produce într-un ritm incredibil de accelerat. Nu cred că acest lucru se va schimba. Deşi nu pot prezice ce se va întâmpla în următorii 20 de ani, cu siguranţă organizaţiile au realizat cât de important este să fie pregătite pentru orice ar putea aduce viitorul, sau să dispună de resursele necesare unei adaptări rapide la ceea ce vor întâmpina. Am observat o cerere crescută în ceea ce priveşte soluţiile de tip cloud, care contribuie exact la acest scop: pregătesc organizaţiile pentru neprevăzut, oferind flexibilitate, scalabilitate, precum şi viteza necesară pentru a fi în pas cu schimbările.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro