100 Cele mai puternice femei din business.Luciana Giurea, Head of residential, AFI Europe Romania

Postat la 21 iunie 2024 86 afişări

100 Cele mai puternice femei din business.Luciana Giurea, Head of residential, AFI Europe Romania

Venit operaţional net (2023)*: 105 mil. euro

Valoarea totală a activelor: 1,3 mld. euro

Număr de angajaţi: 140

*date estimate


Biografie:

Luciana Giurea a fost numită în funcţia de head of the residential division al AFI Europe România începând cu ianuarie 2024. Din această poziţie ea coordonează toate proiectele rezidenţiale de închiriere/vânzare ale AFI Europe în România.


► Acum 20 de ani intram la liceu. Îmi amintesc perfect, pentru că toţi adulţii din jurul meu îmi spuneau să mă bucur atât cât mai pot - după aceea voi creşte mare, va trebui să-mi iau o slujbă şi voi tânji mereu după momentele acestea de libertate şi fericire. Intrasem în clubul de debate, participam la competiţii naţionale şi internaţionale şi în mintea mea se contura deja ce vreau să fac: să vorbesc pe bani. Am aflat că există o slujbă ce poartă numele de leasing manager şi că persoana care are această funcţie decide ce magazine intră în mallurile din România. Ţin minte şi acum reacţia mea: aceasta trebuie să fie cea mai tare meserie de pe Pământ. Şi aşa a fost.

► Mi-am dorit întotdeauna să iubesc meseria pe care o fac. Asta pentru că la un calcul simplu, ei îi dedicăm cea mai mare parte din viaţa noastră. Speram că voi avea ocazia să fac ceva care să conteze, iar existenţa mea să îmbogăţească viaţa celor din jur.

Deci da, sunt fericită să pot spune că sunt tare norocoasă să îmi trăiesc visul! Realitatea mi-a depăşit aşteptările. Top 100 cele mai puternice femei din business este o nominalizare care mă onorează şi la care nu îndrăzneam să visez în urmă cu 20 de ani.

► Leadershipul este, în opinia mea, cuvântul cheie pentru următorii 20 de ani. Îmi doresc să vedem tot mai puţini şefi şi cât mai mulţi manageri. Profesionişti care iubesc ceea ce fac şi care inspiră echipe. Îmi doresc ca o tânără de 16 ani care citeşte acest interviu să ştie că poate fi fericită cu ceea ce face şi că există companii în care felul unic de a fi al fiecăruia dintre noi nu este doar tolerat, ci încurajat. Pentru AFI Europe viitorul nu are limite.

High tech, ESG compliant, community oriented projects. Fie că vorbim despre office, rezidenţial sau retail, viitorul înseamnă tehnologizare, responsabilitate faţă de mediul înconjurător şi reîntoarcerea la comunitate. AFI Europe şi-a consolidat întreg portofoliul pe aceste valori, fiind în acelaşi timp mereu atenţi şi pregătiţi pentru inovaţie. În ceea ce mă priveşte, îmi doresc să îmi păstrez curiozitatea, curajul şi pasiunea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.