100 Cele mai puternice femei din business. Teodora Rădulescu, CEO, Bookster

Postat la 26 septembrie 2024 21 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Teodora Rădulescu, CEO, Bookster

Cifră de afaceri (2022): 3,7 mil. euro

Număr de angajaţi: 60


Biografie: Teodora Rădulescu are 33 de ani şi a intrat în echipa Bookster în anul 2016, în echipa de marketing, iar de trei ani conduce Bookster. Este licenţiată în domeniul marketingului şi are şi un masterat în Marketing la Academia de Studii Economice din Bucureşti.


► Cu 20 de ani în urmă, perspectiva mea asupra evoluţiei profesionale nu era neapărat concretă - ci mai degrabă plină de curiozitate şi explorare. Însă îmi amintesc că în adolescenţă speram să îmi construiesc o carieră care să reflecte nu doar pasiunile mele, ci şi dorinţa de a avea un impact în comunitate. Poate mulţi dintre noi visăm să schimbăm lumea – eu voiam să o fac prin creşterea nivelului de educaţie şi descoperiri – adică să lucrez într-un laborator de cercetare ştiinţifică  sau să devin profesoară, precum câteva modele care m-au inspirat în şcoală.

► Astăzi, la 33 de ani, sunt onorată să îndeplinesc rolul de CEO al Bookster – o companie dedicată dezvoltării prin lectură. Aş spune că drumul meu profesional, cu precădere în cadrul Bookster, a fost o călătorie plină de lecţii faine, în care am privilegiul să contribui la crearea unui mediu în care pasiunea pentru citit devine un motor al creşterii individuale şi colective.

► Şi eu, şi colegii mei credem în citit şi în potenţialul lui de a schimba lumea în bine. E greu să prevedem felurile în care lumea se va schimba, dar, oricum, cartea va continua să fie acel prieten de încredere, mereu acolo cu poveşti şi sfaturi potrivite. Felul în care citim se poate schimba, pot apărea formate noi şi inovaţii tehnologice, dar puterea cuvântului va rămâne mereu acolo.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.