100 Cele mai puternice femei din business. Vanya Panayotova, General Manager, L'Oréal România şi Adria-Balkans

Postat la 23 septembrie 2024 10 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Vanya Panayotova, General Manager, L'Oréal România şi Adria-Balkans

Cifră de afaceri (2022): 758 mil. lei

Profit net: 82 mil. lei

Număr de angajaţi: 326


Biografie: Originară din Bulgaria, absolventă a Facultăţii de Medicină din Varna, Vanya Panayotova ocupă funcţia de General Manager L'Oréal România din 2018. Din 2020 este responsabilă şi de activitatea Grupului în alte 10 ţări din regiunea Adria-Balkans.


► Sunt medic de profesie şi visurile mele din trecut erau, în mod natural, legate de această carieră. Am absolvit universitatea în anii '90, când toate ţările fost-comuniste treceau prin turbulenţe serioase şi visurile mele idealiste şi inocente de medic proaspăt absolvent au dispărut rapid în acei ani de "supravieţuire". Dar acei ani au fost şi cei care au adus mari noi oportunităţi. Am decis să prind o astfel de oportunitate şi am făcut o schimbare dramatică către o nouă direcţie profesională, îndreptându-mă înspre zona de business.

► Odată ce am intrat în lumea afacerilor în 1998, am descoperit cât de interesantă şi captivantă poate fi aceasta. De-a lungul anilor, au apărut multe industrii şi categorii noi, iar piaţa, alături de consumatori, s-a dezvoltat considerabil. A fost extrem de interesant să observ şi să fac parte din această evoluţie palpitantă. Comparând cu acum 20 de ani, nimeni nu ştia la ce să se aştepte, aşa că învăţam pe parcurs şi ne ajustam planurile şi aşteptările în consecinţă.

► Mă aştept ca industria frumuseţii să continue să crească într-un ritm constant, iar L'Oréal, în calitate de lider global al industriei, va continua să joace un rol crucial în dezvoltarea sa. Suntem convinşi de faptul că viitorul frumuseţii pentru următorii 20 de ani stă în tehnologie.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.