100 tineri manageri de top. Andreea State, NESTLÉ ROMANIA

Postat la 06 septembrie 2024 37 afişări

100 tineri manageri de top. Andreea State, NESTLÉ ROMANIA

Andreea State, Head of CDT NIN & Diary South-Eastern Europe, NESTLÉ ROMANIA

38 de ani


Cifră de afaceri (2022): 1,2 mld. lei

Profit net (2022): 109,9 mil. lei

Număr de angajaţi: 552


Şi-a construit întreaga carieră în cadrul Nestlé. A absolvit cursurile Secţiei de Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul SNSPA şi programul de master în Marketing Internţional din cadrul ASE. În 2008, ultimul an de facultate, s-a alăturat companiei Nestlé ca trainee, primul program de trainee organizat de Nestlé România, numit „People building brands”. De-a lungul anilor a făcut mai mulţi paşi în cadrul organizaţiei, iar din 2023 a preluat rolul de Head of Commercial Development Team în cadrul Nestlé Nutrition South East Europe, un rol multimarket integrând, pe lângă România şi Bulgaria, Adriatica, Ucraina şi Moldova.

„Cred că în cultura din SE Europei sau cum ne raportăm la ziua de lucru avem lucruri şi percepţii de îmbunătăţit, în sensul că am crescut în familii cu pecetea «munca e brăţară de aur», şi ca milenial mă raportez diferit vs Gen Z sau Gen X la modul de lucru sau contribuţia sau standardul pe care-l aştept eu de la mine, însă organizaţia face frecvente demersuri în a ne «educa» cu privire la echilibrul între viaţa personală şi cea profesională pentru că sunt interdependente şi orice dezechilibru pe o parte impactează pe cealaltă mai devreme sau mai târziu.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.