100 tineri manageri de top. Diana Ion, eMAG

Postat la 15 august 2024 153 afişări

100 tineri manageri de top. Diana Ion, eMAG

Diana Ion, Commercial Director Electro-IT România, Bulgaria şi Ungaria, eMAG

32 de ani


Cifră de afaceri (2023): 7,8 mld. lei

Număr de angajaţi: 6.000


Diana Ion a preluat de curând poziţia de director comercial electro-IT la nivel regional şi, în acest moment, coordonează activitatea comercială din trei ţări: România, Ungaria şi Bulgaria. Obiectivul ei este să consolideze prezenţa eMAG în această regiune, prin dezvoltarea şi implementarea de strategii comerciale specifice fiecărei ţări.

„Apreciez cel mai mult dedicarea, pasiunea pentru rezultate şi atitudinea pozitivă. Cred că aceste calităţi sunt esenţiale pentru a atinge cu succes obiectivele ambiţioase pe care ni le propunem. Pe de altă parte, printre defectele pe care nu le pot tolera se numără lipsa de responsabilitate şi lipsa de comunicare.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
100 tineri manageri de top,
Diana Ion,
eMAG

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.