100 tineri manageri de top. Paul-Dieter Cîrlănaru, CITR: Învăţarea continuă este una dintre valorile noastre şi reprezintă un avantaj competitiv esenţial, mai ales într-un domeniu atât de fluid precum cel al restructurării

Postat la 06 septembrie 2024 64 afişări

100 tineri manageri de top. Paul-Dieter Cîrlănaru, CITR: Învăţarea continuă este una dintre valorile noastre şi reprezintă un avantaj competitiv esenţial, mai ales într-un domeniu atât de fluid precum cel al restructurării

Paul-Dieter Cîrlănaru, CEO, CITR, 33 de ani


Număr de angajaţi*: 100

Portofoliu**: cca 1.100 de proiecte

* angajaţi şi colaboratori

**proiecte gestionate de-a lungul timpului


„Învăţarea continuă este una dintre valorile noastre şi reprezintă un avantaj competitiv esenţial, mai ales într-un domeniu atât de fluid precum cel al restructurării. Nu cred că există o reţetă exactă pentru dezvoltare, ci o abordare în armonie cu profilul fiecăruia şi cu cariera aleasă. Personal cred că o combinaţie între actualizarea constantă a competenţelor tehnice, explorarea trendurilor şi învăţarea prin experienţele acumulate conduce la un bun echilibru în acest sens”, spune Paul-Dieter Cîrlănaru, CEO al CITR, liderul pieţei de insolvenţă şi restructurare din România. Cu o experienţă de peste 22 de ani pe piaţa insolvenţei şi restructurării şi aproximativ 1.100 de proiecte gestionate de-al lungul timpului, CITR distribuie anual peste 100 mil. euro creditorilor.

„Principala lecţie este legată de modul în care luăm decizii şi implementăm strategii. Suntem într-o perioadă în care nu mai putem defini planuri pe o perioadă foarte lungă şi trebuie să ne dezvoltăm capacitatea de a reacţiona şi pivota rapid. Astfel orice iniţiativă este relevantă dacă este implementată imediat, altfel riscă să devină irelevantă. Iar capacitatea de pivotare înseamnă, din punctul meu de vedere, mai mult decât să ai un plan B, C sau D. Trebuie să lucrăm cu oameni şi modele care pot să se adapteze în cel mai scurt timp şi să inoveze din mers.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.