Au primit zeci de milioane dupa ce au fost dati afara (GALERIE FOTO)
Indierent ca au condus bijne sau nu companiile, tot mai multi manageri au descoperit ca cea mai buna cale sa se imbogateasca este negocierea unor cat mai bune pachete de exit (adica pachete de beneficii pe care companiile le platesc atunci cand ii concediaza).
Plecarea unui manager dintr-o companie atrage dupa sine, in vestul Europei s;u in America, plata unor salarii compensatorii care pot ajunge la zeci sau chiar sute de milioane de dolari, asa cum reiese dintr-un top realizat de The Economist, cei mai multi dintre acesti manageri negociind aceste pachete de exit inca din momentul intrarii lor in companii.
Sumele par uriase in contextul in care in mandatul unora dintre acesti manageri companiile au inregistrat prabusiri dramatice ale activitatii sau au ajuns foarte aproape de faliment, dar au existat si cazuri in care pachetele de exit au venit dupa ani de progres, asa cum a fost cazul General Electric in perioada in care seful companiei a fost Jack Welch.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană