Cine este românca ce a construit agenţia media independentă românească cu cea mai rapidă evoluţie în ultimii 10 ani

Postat la 03 iulie 2024 270 afişări

Cine este românca ce a construit agenţia media independentă românească cu cea mai rapidă evoluţie în ultimii 10 ani

100 Cele mai puternice femei din business. Dana Bulat, CEO, United Media Services

Cifră de afaceri (estimare, 2023): 48 mil. euro

Număr de angajaţi: 100


Biografie:

Dana Bulat este CEO şi membru fondator al United Media Services, agenţia independentă românească cu cea mai rapidă evoluţie în ultimii 10 ani, fiind listată de Adweek în Global Top 100 Fastest Growing Agencies pentru trei ani consecutiv. United a înregistrat un shift strategic în zona de digital devenind una din cele mai titrate agenţii de media din piaţa de digital românească, o performanţă notabilă fiind recunoaşterea acesteia ca partener Google Marketing Platform. UMS colaborează cu peste 80 de clienţi şi 120 de branduri din diverse industrii, inclusiv retail, telecom, pharma, FMCG, sectorul financiar-bancar şi auto.


► Acum două decenii, eram un foarte bun specialist într-o companie internaţională renumită. La acel moment, nu îmi imaginam că voi alege calea antreprenoriatului. Eram concentrată pe excelenţa în domeniul meu, punând un mare accent pe livrarea unei expertize şi de know-how de top, pe măsura clienţilor cu care interacţionam şi de la care învăţăm continuu. Rezilienţa şi adaptabilitatea erau trăsături cheie în munca mea, ajutându-mă să navighez printre provocările şi dinamica unei companii care deşi internaţională, avea un puternic ADN antreprenorial. Probabil chiar şi în acele zile exista un fir de independenţă în abordarea mea, care, fără să-mi dau seama, punea bazele unei viitoare cariere în antreprenoriat.

► Realitatea profesională a depăşit cu mult aşteptările mele de acum două decenii. Astăzi, conduc una dintre cele mai importante companii de advertising din România, recunoscută de Adweek în top 100 cele mai dinamice companii la nivel global 3 ani la rând. Acest parcurs a inclus un shift strategic semnificativ, poziţionând United Media Services ca unul dintre cei mai titraţi jucători în domeniul digital din România. Transformarea de la un specialist într-o companie internaţională la liderul unei companii de publicitate de top a fost o călătorie incredibilă, marcând o evoluţie nu doar profesională, ci şi personală. Un factor cheie în acest succes a fost sprijinul, dedicarea şi inovaţia echipei mele. Fără colegii mei, această transformare nu ar fi fost posibilă. Împreună, am creat nu doar o companie de succes, ci o comunitate puternică, unită de aceleaşi valori şi viziuni.

► În următorii douăzeci de ani, anticipez schimbări enorme în majoritatea domeniilor, date de dezvoltarea tehnologiei si a inteligentei artificiale. Sper de asemenea ca domeniul tehnologiei să se orienteze şi mai mult spre soluţii sustenabile si etice. Inovaţiile în inteligenţa artificială, automatizarea şi tehnologia verde vor transforma modul în care lucrăm şi trăim. În ceea ce priveşte mediul de afaceri românesc, sper să existe o creştere a inovării şi a antreprenoriatului, cu o mai mare integrare în economia europeană şi globală. În ceea ce ne priveşte, văd o perioadă de transformare şi expansiune continuă atât pentru United Media Services, cât şi pentru industria de advertising. Intenţionăm să ne dezvoltăm şi mai mult în zona de date şi tehnologie, două domenii esenţiale pentru viitorul publicităţii. Înţelegerea profundă a datelor şi utilizarea tehnologiei avansate ne vor permite să oferim soluţii şi mai personalizate, şi mai eficiente. De asemenea, ne propunem să explorăm şi alte pieţe din regiune.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.