Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe imobile din România

Postat la 02 octombrie 2024 455 afişări

Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe imobile din România

100 Cele mai puternice femei din business. Nicoleta Manea, CEO şi creative director şi cofondatoare NESTELLI; cofondatoare ANG Luxury Properties

Vânzări totale (pentru ANG Luxury Properties): 15 mil. euro


Biografie: Nicoleta Manea şi-a început cariera în business încă din timpul facultăţii, deşi concentrarea ei a fost absolvirea Facultăţii de Drept şi, implicit, intrarea la magistratură. Totuşi, considera că locul ei nu era acolo, motiv pentru care în 2012 a ales se implice în imobiliare. De atunci au trecut 12 ani de când se află la conducerea ANG Luxury Properties, perioadă pe parcursul căreia compania a crescut constant şi şi-a dezvoltat activitatea. În luna decembrie a anului 2023 a lansat brandul de bijuterii NESTELLI.


► Încă din liceu, mi-am dorit să studiez la Facultatea de Drept, să am o carieră în domeniul magistraturii şi să aduc un plus de valoare în sistemul judiciar românesc. În acelaşi timp, crescând într-un mediu antreprenorial, visam la o afacere mare, cu mulţi oameni, cu foarte multe departamente. În realitate, am cochetat mereu cu cele două domenii care, la prima vedere, sunt diferite; însă Facultatea de Drept mi-a dat cu adevărat o altă perspectivă asupra antreprenoriatului, iar azi am reuşit să fiu înconjurată de o echipă valoroasă, implicată, de la care eu, ca şi owner, am ceva de învăţat în fiecare zi.

► Eu sunt o fire extrem de practică, dar în acelaşi timp contra vântului, îmi plac lucrurile diferite, cele care nu ar trebui făcute într-un mediu antreprenorial clasic, în care încercăm să urmărim anumite tipare. Aşa încât consider că fiecare etapă din viaţa mea, ca antreprenor, m-a ajutat să fiu femeia puternică de azi, care ştie exact care este viziunea businessului ei, ştie exact unde îşi doreşte să ajungă, chiar dacă uneori traseul nu este unul foarte clar. Sunt de părere că cel mai important lucru este să ştii să iei deciziile potrivite pe acest traseu sau, dacă nu sunt cele mai potrivite la acel moment, să nu te abaţi de la intuiţie, care pe noi, femeile, foarte rar ne înşeală. Cel mai mare vis al meu, atunci când am venit din Satu Mare la Bucureşti, a fost ca, indiferent de domeniul în care voi profesa, să mă fac remarcată şi să am un cuvânt de spus. Iar azi, la aproape 35 de ani, am pus un pion important pe harta domeniului imobiliar şi, în curând, voi putea spune acelaşi lucru şi despre domeniul bijuteriilor.

► Consider că ceea ce ne deosebeşte pe noi, întâi ca oameni şi apoi ca business owneri, este nivelul de implicare şi viziunea - ele sunt cele care fac diferenţa între ceea ce ai fost în trecut şi ceea ce vei fi peste 20 de ani. Pentru mine este foarte important ca tot ceea ce fac în companiile pe care le-am clădit, alături de soţul meu, Alexandru Manea, să aducă un plus de valoarea nu doar în mediul antreprenorial din România, ci şi în parcursul profesional al fiecărui om din echipele noastre, fiindcă ei sunt cei care fac astfel încât un business să fie puternic, iar echipa să fie implicată. Eu nu am aşteptări de la nimeni, decât de la mine. Iar prin acţiunile proprii pot face ca un domeniu - sau un segment din domeniul în care activez cu businessul - să fie schimbat în bine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.