Cristina Căpitanu: La baza fiecăreia dintre noi stă o capacitate imensă de organizare, multitasking şi un rol de lider pe care trebuie să ni-l asumăm în diverse circumstanţe
Cofondator • Lemon Interior Design
Cifră de afaceri (2020): 4 mil. euro • Profit (2020): ~ 380.000 euro•Număr de angajaţi: 28
Cea mai importantă lecţie învăţatăîn pandemie:
De-a lungul timpului, dar mai ales în ultima perioadă, am învăţat că un business stabil este definit prin abilitatea de adaptare la neprevăzut şi la provocările care se ivesc pe parcurs.
Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:
În ciuda contextului din ultimul an, am ales să mărim echipa companiei şi să diversificăm rolurile pentru crearea unei structuri coerente în organigramă care să crească eficienţa.
Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în această perioadă:
Avem o echipă extrem de unită, flexibilă cu nevoile fiecăruia şi în continuă expansiune. Ne iubim meseria şi venim cu plăcere la birou, iar pasiunea noastră comună este o sursă constantă de motivaţie.
Work from home sau de la birou?
În managementul de design interior există componenta de proiectare şi concepere, ce poate fi realizată remote, dar şi cea de implementare, ce necesită prezenţa şi coordonarea echipei pe şantier, în spaţiul care trebuie amenajat. Perioada stării de urgenţă ne-a demonstrat că angajaţii au nevoi diferite, pentru unele domenii varianta work from home se pare că funcţionează, în timp ce unele companii au nevoie de mai multă interacţiune directă în interiorul echipei.
Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:
Pandemia a fost şi este o perioadă de întoarcere către sine, de revenire la noi şi la casele noastre, la nucleul acela care înseamnă familie. Cei trei copii şi soţul sunt sursa mea de energie şi de inspiraţie continuă!
Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:
Elena, sora mea şi cofondatorul Lemon, îmi este cel mai mare sprijin. Ne completăm perfect şi facem un duo foarte bun, chiar şi atunci când avem păreri contradictorii, pentru că ele sunt până la urmă constructive, aşa le şi privim. Împreună evoluăm şi la fiecare pas făcut înainte suntem sigure că ne putem baza una pe cealaltă în fiecare moment ‒ chiar şi atunci când este vorba de o situaţie mai puţin plăcută, plină de provocări.
Putere vs. feminitate:
Femeia este puternică prin definiţie, prin rolul pe care îl are în viaţa de zi cu zi. Este mamă, fiică, soţie, prietenă, om de afaceri, fără să uite în tot acest timp de ea. La baza fiecăreia dintre noi stă o capacitate imensă de organizare, multitasking şi un rol de lider pe care trebuie să ni-l asumăm în diverse circumstanţe. Feminitatea nu exclude puterea, din contră! Este o armonizare de energii care ne demonstrează că putem fi şi putem realiza tot ce ne dorim, dacă încercăm îndeajuns.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro