Parteneriat între două businessuri locale care adună împreună afaceri de peste 120 mil. euro

Autor: Cristina Bellu Postat la 19 iulie 2024 78 afişări

Parteneriat între două businessuri locale care adună împreună afaceri de peste 120 mil. euro

Grupul City Grill, unul dintre cele mai importante grupuri de restaurante din România, a deschis recent două cafenele 5 to go în incinta Aeroportului Internaţional Henri Coandă, în urma semnării unui contract de franciză cu reţeaua 5 to go. Compania estimează că cele două unităţi vor genera venituri anuale de peste 600.000 de euro.

"5 to go este un brand românesc care împărtăşeşte entuziasmul şi valorile noastre, se bucură de numeroase recunoaşteri pe piaţa locală şi internaţională şi cu care asocierea a venit firesc. Cu siguranţă vom obţine rezultate excelente împreună şi vom continua să colaborăm pe termen lung“, spune Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Reţeaua de cafenele 5 to go se apropie de 600 de unităţi deschise în România şi, potrivit oficialilor companiei, trendul de dezvoltare accelerată a afacerii se va menţine şi în următoarea perioadă.

În plus, creşterea traficului în cafenele face parte din strategia brandului pentru 2024, iar aeroportul Henri Coandă se bucură de o prognoză favorabilă în privinţa numărului de pasageri din acest an, după ce în 2023 a fost tranzitat de 14.6 milioane de persoane.

Cafenelele 5 to go din aeroport sunt amplasate în terminalele Sosiri şi Plecări, chiar lângă ghişeele de check-in al bagajelor. Aproximativ 1.000 de clienţi trec zilnic pragul celor două cafenele.

"Prezenţa 5 to go în aeroportul Henri Coandă este o realizare importantă, care ne permite să păstrăm clienţii conectaţi cu brandul (...) Este doar primul pas al parteneriatului cu grupul City Grill, ne bucurăm să avem alături un brand românesc atât de cunoscut şi important în industria HoReCa“, adaugă Radu Savopol, cofondator 5 to go.

Cele două mari branduri româneşti, City Grill Group şi 5 to go, depăşesc împreună 120 de milioane de euro cifră de afaceri şi un total de aproximativ 3.000 de angajaţi.

"Asocierea cu City Grill a fost o decizie aliniată planurilor noastre, expertiza  lor ne este extrem de utilă şi  ne va impulsiona să ne îmbunătăţim prezenţa în locaţii cheie şi să reiterăm impactul brandurilor româneşti pe piaţă“, completează Lucian Bădilă, cofondator 5 to go.

City Grill operează în prezent 24 de restaurante, toate în Bucureşti. Unele sunt în proprietate, altele sunt în administrare, cum e cazul Caru’ cu Bere, spre exemplu. De altfel, grupul are în portofoliu mai multe mărci istorice, precum Pescăruş, Hanu’ lui Manuc sau Caru’ cu Bere.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.