Alfa Group, controlat de antreprenorul de Alin Niculae, investeşte 90 mil.euro în faza doi a proiectului rezidential Cloud9 din zona Pipera

Autor: Roxana Rosu Postat la 16 octombrie 2024 15 afişări

Alfa Group, controlat de antreprenorul de Alin Niculae, investeşte 90 mil.euro în faza doi a proiectului rezidential Cloud9 din zona Pipera

Alfa Group, controlat de antreprenorul de Alin Niculae, lansează faza a 2 a proiectului residential Cloud9 Residence, din zona Pipera, pentru care investitia este estimată la 90 milioane euro.

Dezvoltat pe o suprafaţă de 3,2 hectare, Cloud9 Evolution are ca termen estimat pentru finalizare trimestrul al patrulea din anul 2026. Proiectul va avea la final un număr total de 612 apartamente de 1, 2, 3 sau 4 camere, peste 700 locuri de parcare, alei pietonale, zone verzi, locuri de joacă, spaţii comune şi infrastructură, alături de o grădiniţă şi o şcoală, precum şi un centru comercial.

„După succesul primului proiect Cloud9 finalizat în anul 2020, cu o comunitate de 800 de familii mulţumite, am gândit Cloud9 Evolution ca un proiect inovator, care a avut în vedere cerinţele şi tendinţele actuale. Piaţa rezidenţială a început să se maturizeze în ultimii ani, iar bucureştenii sunt consumatori educaţi, informaţi şi ştiu ce îşi doresc de la o locuinţă”, a declarat Răzvan Brasla, CEO Cloud9 Residence.

Clienţii vor avea de achitat un avans de 15%, iar investiţia iniţială este vizibilă într-un cont dedicat până la finalizarea proiectului şi realizarea intabulării. Dacă legislaţia va suferi modificări, dezvoltatorul se va conforma noilor măsuri.

Cel mai mic apartament are 50 mp şi cel mai mare are o suprafaţă de 390 mp.

Recent, Alfa Group, prin societatea Iride Development, a achiziţionat de la CPI Romania cea mai mare parte din proiectul IRIDE Park, logistica aferentă şi două imobile aflate în vecinătate, cu potenţial pentru o dezvoltare ulterioară. Clădirile IRIDE eighteen, myhive I IRIDE nineteen, myhive I IRIDE twenty şi myhive Metroffice nu fac obiectul acestei tranzacţii şi rămân în proprietatea CPI Romania.

Alfa Group a fost înfiinţată de omul de afaceri Alin Niculae, care controlează cea mai mare firmă de distribuţie de produse petroliere cu capital românesc, Oscar Downstream, cu afaceri de 1,4 mld. euro.

Portofoliul său în domeniul imobiliar din Bucureşti include clădirile de birouri Oscar One, Maria Rosetti Tower, Eminescu Offices, Mendeleev Office 5, precum şi proiectele imobiliare Cloud9, 19th Residence, 20th Residence şi 21 Residence – fazele 1 & 2.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
proiect,
finalizare,
estimare,
locuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.