Allianz-Ţiriac devine asigurător al sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris

Autor: Cristina Bellu Postat la 25 iulie 2024 57 afişări

Allianz-Ţiriac devine asigurător al sportivilor români la Jocurile Olimpice de la Paris

Allianz-Ţiriac Asigurări, parte a grupului german Allianz şi reprezentantul în România al celui mai valoros brand de asigurări din lume, este asigurătorul oficial al sportivilor olimpici români şi al delegaţiei Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

„Sportivii olimpici pun steagul României pe catargul olimpic şi reprezintă modele pentru fiecare dintre noi prin valorile şi principiile pe care le promovează: seriozitatea, perseverenţa, ambiţia, depăşirea limitelor şi  fair-play”, spune Virgil Şoncutean, CEO al Allianz-Ţiriac Asigurări.

În calitate de asigurător oficial, Allianz-Ţiriac susţine echipa olimpică cu asigurări de călătorie şi asigurări de viaţă, valabile pe toata durata competiţiei, pentru peste 200 de sportivi, antrenori, preparatori şi oficiali, parte a delegaţie române la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Familia Olimpică din România e a oamenilor care investesc în valori universale, valori de care societatea românească are atâta nevoie”, adaugă Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Allianz-Ţiriac este alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) din 2021, când a semnat un parteneriat pe cinci ani. Compania asigură autoturismele, bunurile şi clădirile COSR, care permit pregătirea pentru competiţii şi buna desfăşurare a antrenamentelor, şi oferă asigurări de viaţă şi asigurări medicale sportivilor olimpici români în cazul tuturor deplasărilor internaţionale care au loc pe parcursul parteneriatului.

Anual, suma totală asigurată de Allianz-Ţiriac se ridică la o aproximativ 29 de milioane de euro.

Începând din 2022, Allianz-Ţiriac susţine şi Comitetul Paralimpic Român, devenind asigurătorul oficial al sportivilor paralimpici români la toate competiţiile internaţionale.

Jocurile Olimpice de la Paris 2024, care se vor desfăşura în perioada 26 iulie - 11 august 2024, vor reuni aproximativ 10.500 de sportivi din peste 200 de ţări, care vor concura în 329 de evenimente din 32 de sporturi diferite. Parisul va deveni centrul lumii sportive, oferind o scenă ideală pentru a reflecta performanţele remarcabile ale sportivilor din întreaga lume.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.