Anchetă la Spitalul din Sibiu: un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Autor: Laura Buciu Postat la 28 mai 2024 35 afişări

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a demarat cercetări prin Comisia de Etică după ce un chirurg din compartimentul de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială a fost acuzat de mai mulţi colegi că vine băut la spital şi aşa îşi tratează şi pacienţii.

Anchetă la Spitalul din Sibiu: un chirurg, acuzat de colegi că vine beat la serviciu

Medicii care îl reclamă pe doctorul Iulian Făgeţan au depus o sesizare la conducerea spitalului, în care acuză că acesta vine băut la serviciu şi tot aşa îşi tratează şi pacienţii.

Medicul chirurg conduce Compartimentul Clinic de Chirurgie Orală şi Maxilo-Facială din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

„Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu va efectua o cercetare administrativă prin comisia de etică, în această speţă. În urma rezultatelor cercetării, conducerea spitalului va decide ce măsuri se vor lua în acest sens”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Sibiu s-a autosesizat în acest sens şi a demarat verificări.

„În urma informaţiilor din social-media, legate de un medic chirurg din SCJU Sibiu care tratează pacienţii sub influenţa băuturilor alcoolice, DSP Sibiu s-a autosesizat şi, prin Serviciul de Inspecţie Sanitară a declanşat un control, aflat momentan în desfăşurare”, informează DSP Sibiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
beat,
anchetă,
chirurg

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.