Au început cu un restaurant amenajat într-un garaj şi au ajuns la 900.000 de lei. Ambiţia lor este să redeschidă o cabană la cota 1.600 din Sinaia
Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro. După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.
Roka Barbeque s-a deschis în urmă cu patru ani după o investiţie de 15.000 de euro. După trei ani, fondatorii Roka Barbeque au extins businessul şi au deschis şi Grădina Roka, care a necesitat o investiţie de peste 150.000 de euro.
„Am intrat în lumea antreprenoriatului acum patru ani. Mergeam cu prietenul meu Florin pe strada Doamna Ghica şi la un moment dat el a zis: «Uite, un spaţiu de închiriat». A doua zi a semnat contractul de închiriere şi am început renovarea, el voia să dechidem un restaurant cu preparate la grătar, iar eu eram sceptică”, a spus Roxana Mihalache (33 de ani), cofondatoare a Roka Barbeque şi a Grădinii Roka.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro