AUR: PSD şi PNL schimbă, din nou, calendarul electoral de frica lui George Simion

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 04 iulie 2024 23 afişări

PSD şi PNL au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare de frica AUR şi a lui George Simion, iar acum, după ce în luna februarie au schimbat calendarul electoral, vin şi modifică din nou datele alegerilor, tot de frica lor faţă de George Simion, potrivit unui comunicat AUR.

AUR: PSD şi PNL schimbă, din nou, calendarul electoral de frica lui George Simion

„PSD şi PNL au comasat alegerile locale cu cele europarlamentare de frica AUR şi a lui George Simion. Scopul: AUR să nu câştige alegerile europarlamentare. Acum, după ce în luna februarie au schimbat calendarul electoral, vin şi modifică din nou datele alegerilor, tot de frica lor faţă de George Simion şi AUR. Decizia coaliţiei de astăzi nu este o surpriză. Ea era uşor de anticipat după consultările de ochii lumii pe care le-a făcut Marcel Ciolacu la început de săptămână. Acestea au arătat un premier slab, un premier care nu e propriul său stăpân, care, în realitate, nu conduce propriul Guvern şi nici nu are vreun cuvânt de spus în coaliţia din care face parte”, transmite AUR.

Potrivit formaţiunii condusă de George Simion, „dovezile sunt nenumărate”.

„Marcel Ciolacu spunea în luna mai 2023 că nu se pot comasa alegerile locale cu cele europarlamentare pentru că nu este constituţional, dar totuşi a făcut-o. În luna februarie 2024, Marcel Ciolacu anunţa că PSD şi PNL au decis ca alegerile prezidenţiale să fie în luna septembrie 2024. Nici de această dată nu s-a ţinut de cuvânt. Ceea ce înţelegem din toată această mişcare a PSD şi PNL este că Marcel Ciolacu a fost păcălit să facă alegeri comasate în Iunie pentru a salva PNL, iar acum a fost păcălit din nou să mute alegerile prezidenţiale în lunile noiembrie şi decembrie, astfel încât să îi dea generalului Ciucă un răgaz de trei luni pentru a încerca să se califice pentru turul 2. Ceea ce trebuie, însă, observat este că, în tot acest joc politic al PSD şi PNL, Ziua Naţională a picat la mijloc. În loc să celebrăm România, Unirea, românismul, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă îi cheamă pe români la vot. Este o lipsă de respect faţă de o zi simbol pentru poporul român”, se mai arată în comunicat..

Conform sursei citată, AUR „este pregătit să meargă la alegeri oricând decide monstruoasa coaliţie de la guvernare”.

„Dovada cea mai clară în acest sens este aceea că AUR este primul partid care şi-a anunţat candidatul la alegerile prezidenţiale, în persoana preşedintelui George Simion, în vreme ce ei aşteaptă ordinele de la stăpânii lor pentru a-şi nominaliza candidaţii. Spre deosebire de PSD şi PNL, pe noi ne preocupă în mod real problemele cu care se confruntă românii în aceste zile şi pe care Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă le ignoră: scumpirile uriaşe, inflaţia la un nivel uriaş, creşterea accizelor încasate de stat pentru carburanţi, închiderea circulaţiei pe Valea Oltului, angajaţii de la Complexul Energetic Oltenia care sunt în greva foamei. Acestea sunt problemele la care PSD şi PNL ar trebui să găsească soluţii. Însă, atât Ciolacu, cât şi Ciucă nu fac decât să confirme că românii nu sunt o prioritate pentru ei”, se menţionează în finalul comunicatului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
simion,
alegeri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.