BCR integrează în platforma digitală George o soluţie care le permite utilizatorilor să gestioneze plata facturilor la utilităţi direct din aplicaţie

Autor: Cristina Bellu Postat la 22 octombrie 2024 6 afişări

BCR integrează în platforma digitală George o soluţie care le permite utilizatorilor să gestioneze plata facturilor la utilităţi direct din aplicaţie

Banca Comercială Română (BCR) lansează, împreună cu fintech-ul Pago, o nouă funcţionalitate în ecosistemul digital George, care le permite utilizatorilor să gestioneze plata facturilor de utilităţi.

Prin intermediul George Bills, clienţii persoane fizice pot să-şi achite facturile de utilităţi către peste 350 de furnizori din România şi au acces la informaţiile necesare pentru a gestiona şi plăti facturile de la diverşi furnizori de utilităţi.

Potrivit BCR, în prima săptămână de la lansare, peste 30.000 de utilizatori George şi-au activat opţiunea.

„Cu peste 330 de funcţionalităţi şi o evoluţie constantă de şase ani în România, George, platforma noastră de digital banking, se reinventază permanent şi învaţă în fiecare zi de la utilizatorii săi. Parteneriatul strategic cu Pago continuă dezvoltarea şi integrarea în ecosistemul nostru a unor soluţii terţe existente în piaţă, care completează experienţa digitală oferită clienţilor George”, spune Petruţ Lixandru, Şef Departament Canale Digitale de Distribuţie.

Concret, aplicaţia permite scanarea facturilor folosind camera telefonului sau conectarea direct la furnizorii de utilităţi pentru preluarea automată a facturilor. De asemenea, permite plăţi individuale sau multiple printr-o singură apăsare, iar acestea pot fi manuale sau automate, la o dată presetată, cu o sumă limitată. Cu sistem de notificări pentru facturi noi sau scadente şi acces permanent la istoricul plăţilor, utilizatorii îşi pot gestiona toate facturile eficient şi fără efort.

“Integrarea serviciului de plăţi facturi Pago în aplicaţia George reprezintă un pas important în misiunea noastră de a simplifica viaţa financiară a românilor. (...) Împreună cu BCR, am construit o soluţie care economiseşte timp preţios pentru milioane de utilizatori George.”, adaugă Adrian Cighi, CEO & cofondator Pago.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.