Berarii Europei, organizaţie care reuneşte peste 10.000 de producători de bere de pe continent, şi-au ales secretar general din România: Julia Leferman, director general al Asociaţiei Berarii României, va prelua mandatul din august

Autor: Cristina Bellu Postat la 28 mai 2024 42 afişări

Berarii Europei, organizaţie care reuneşte peste 10.000 de producători de bere de pe continent, şi-au ales secretar general din România: Julia Leferman, director general al Asociaţiei Berarii României, va prelua mandatul din august

Mandatul de secretar general al Berarilor Europei, organizaţie care reprezintă peste zece mii de producători de bere de pe continent, va fi preluat de la 1 august de Julia Leferman, actualul Director General al Asociaţiei Berarii României.

Anterior, mandatul Berarii Europei, una dintre cele mai vechi organizaţii patronale europene, reunind asociaţii ale producătorilor de bere din 28 de state europene, a fost deţinut, începând din 2010, de Pierre-Olivier Bergeron.

”Berarii inovează responsabil şi cu atenţie la mediul înconjurător, unind comunităţi întregi. Este momentul ca rolul lor să fie mai mult recunoscut, încurajat şi preţuit la nivel de politici publice”, spune Julia Leferman.

Julia Leferman deţine poziţia de Director General al Berarilor României din 2017, având o experienţă de peste 20 de ani în consultanţă de afaceri publice şi management.

În timpul mandatului său la Berarii României s-au pus bazele celui mai mare proiect de mediu din ţară – Sistemul de Garanţie Returnare.

În noua funcţie, Julia Leferman va coordona direcţia strategică a organizaţiei, colaborând strâns cu asociaţiile naţionale ale berarilor, companii producatoare de bere, parteneri de industrie şi autorităţi. Responsabilităţile cheie ale mandatului sunt activitatea de lobby şi reprezentare în relaţia directă cu autorităţile europene, în efortul de dezvoltare a unor politici sectoriale cu impact în domeniu.

În paralel, Asociaţia Berarii României derulează un proces de recrutare a viitorului Director General al organizaţiei, care include un transfer al responsabilităţilor, astfel încât activitatea asociaţiei să-şi urmeze cursul.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.