Bolt îşi extinde prezenţa în România şi lansează serviciile de transport la cerere în Vaslui. „Am ajuns acum la 30 de oraşe în care suntem prezenţi în România şi vedem potenţial să ne consolidăm în continuare”

Postat la 18 iulie 2024 59 afişări

Bolt îşi extinde prezenţa în România şi lansează serviciile de transport la cerere în Vaslui. „Am ajuns acum la 30 de oraşe în care suntem prezenţi în România şi vedem potenţial să ne consolidăm în continuare”

Bolt continuă strategia de extindere în cât mai multe zone şi judeţe din România şi anunţă lansarea serviciului de transport la cerere în Vaslui. Astfel, Bolt acoperă 30 de oraşe la nivelul întregii ţări, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat.

„Suntem mulţumiţi de entuziasmul pe care l-am întâlnit la Vaslui când am început discuţiile pentru lansarea serviciului de transport alternativ. (...) Ne încurajează să continuăm expansiunea. Am ajuns acum la 30 de oraşe în care suntem prezenţi în România şi vedem potenţial să ne consolidăm în continuare (...), cu mai multe lansări în perioada următoare”, a spus Adrian Zodie, General Manager, Bolt România.

Preţul curselor Bolt din Vaslui începe de la 11 lei, iar în luna iulie, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%, au mai spus reprezentanţii companiei.

„Serviciile de transport la cerere pot fi accesate cu uşurinţă în Vaslui prin instalarea aplicaţiei Bolt din Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. De asemenea, companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaţilor prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor şi o raportare financiară simplă şi clară pentru persoanele juridice. Lansarea serviciului de transport la cerere în Vaslui este şi o oportunitate pentru cei care îşi doresc o sursă de venit suplimentară şi un program flexibil.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transport,
extindere,
servicii,
potential,
strategie

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.