Britanicii au găsit satul în care găinile fac legea şi îi terorizează pe localnici: „Nu le mai daţi de mâncare, că nu mai scăpăm de ei!”

Postat la 28 mai 2024 31 afişări

Britanicii au găsit satul în care găinile fac legea şi îi terorizează pe localnici: „Nu le mai daţi de mâncare, că nu mai scăpăm de ei!”

Britanicii din satul Snettisham sunt terorizaţi de găini. Satul a fost invadat de peste 100 de pui sălbatici. Localnicii se plâng că găinile cotcodăcesc toată noaptea. Autorităţile îndeamnă turiştii să nu mai hrănească păsările.

Britanicii au găsit satul în care găinile fac legea şi îi terorizează pe localnici! Sătenii din Snettisham au făcut un apel către turişti, după ce peste 100 de pui sălbatici le-au invadat satul şi le-au distrus grădinile şi somnul, anunţă The Guardian.

Oamenii se plâng că puii, veniţi dintr-o pădure din apropiere, se înmulţesc pe zi ce trece şi că pe lângă mizeria pe care o fac prin sat, nu-i lasă nici să doarmă – cotcodăcesc toată noaptea. În plus, localitatea s-a umplut şi de şobolani, de la resturile de mâncare pe care turiştii care vin să vadă puii le aruncă pe străzi.

Printre localnici, părerile sunt însă împărţite – unii spun că găinile au fost acolo înaintea celor mai nou-veniţi în sat – grupul cel mai vocal împotriva invaziei păsărilor. Autorităţile locale aşteaptă sfaturi de la specialişti şi speră să poată muta găinile la o fermă. Până atunci, au montat panouri prin care le cer oamenilor să nu mai hrănească păsările.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
localnici,
britanici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.