Cambera: Secţia unde am votat are înregistrate zero voturi pentru Partidul Reper. Fraudă evidentă

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 10 iunie 2024 25 afişări

Secţia 282, Tunari, Ilfov unde am votat împreună cu familia pentru alegerile europarlamentare are înregistrate pe Procesul Verbal zero voturi pentru Partidul REPER, afirmă deputatul Reper Oana Cambera: „E o fraudă atât de evidentă încât nu mai are nevoie de niciun alt comentariu”.

Cambera: Secţia unde am votat are înregistrate zero voturi pentru Partidul Reper. Fraudă evidentă

„Secţia 282 Şcoala Gimnazială, Tunari, Ilfov unde am votat împreună cu familia pentru alegerile europarlamentare are înregistrate pe Procesul Verbal zero voturi pentru Partidul REPER. Este o fraudă atât de evidentă încât nu mai are nevoie de niciun alt comentariu”, scrie pe Facebook Oana Cambera, deputat Reper.

Ea anunţă că a formulat cerere de renumărare către Biroul Electoral Local Tunari.

„Aştept răspuns şi iau în considerare demararea unor proceduri penale. Am primit sesizări de la mai multe persoane care nu îşi regăsesc votul”, încheie Cambera.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cambera,
vor,
secţie

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.