Cât costă un bilet pentru Jocurile Olimpice Paris 2024? Preţurile pot ajunge până la 980 de euro

Autor: Ştefan Stan Postat la 26 iulie 2024 180 afişări

Cât costă un bilet pentru Jocurile Olimpice Paris 2024? Preţurile pot ajunge până la 980 de euro

10 milioane de bilete au fost puse în vânzare pentru Jocurile Olimpice Paris 2024. O gamă largă de preţuri este disponibilă pentru toate competiţiile. Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria aleasă, de sport şi de sesiune, şi pot ajunge până la 980 de euro. 

Click aici pentru a vedea lista completă a preţurilor.

Olimpiada de la Paris începe vineri, pe 26 iulie la 20:30, cu o ceremonie spectaculoasă pe un traseu de 6 km de-a lungul Senei. Aceasta va începe la podul Austerlitz şi se va încheia printre grădinile, fântânile şi palatele din umbra Turnului Eiffel de la Trocadero. Aproape 100 de ambarcaţiuni vor transporta peste 10.000 de sportivi. 

Mii de oameni sunt aşteptaţi în continuare pe râu şi pe străzi, alte milioane urmărind evenimentul la televiziunile din întreaga lume.

Ceremonia va include, de asemenea, deschiderea oficială a Jocurilor, realizată de preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi aprinderea cazanului olimpic.

Ceremonia începe la ora locală 20:30 vineri, 26 iulie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilet,
jocuri

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.