CEC Bank a introdus o nouă funcţionalitate online destinată firmelor, care permite scanarea instrumentelor de Debit, pentru a fi încasate de către clienti

Autor: Roxana Rosu Postat la 18 iulie 2024 17 afişări

CEC Bank a introdus o nouă funcţionalitate online destinată firmelor, care permite scanarea instrumentelor de Debit, pentru a fi  încasate de către clienti

CEC Bank a introdus o nouă funcţionalitate online destinată firmelor, prin care acestea pot scana Instrumentele de Debit originale (Cecuri, Bilete la Ordin, Cambii) în aplicaţia de Mobile Banking – CEC app, pentru a fi  încasate de către clienti.

”CEC Bank continuă strategia de digitalizare prin oferirea de soluţii 100% digitale. Prin intermediul noii funcţionalităţi s-a implementat posibilitatea de remitere la distanţă a imaginii Instrumentelor de Debit originale (Cecuri, Bilete la Ordin, Cambii), în vederea încasării de către clienţii eligibili prin intermediul facilităţilor aplicaţiei de Mobile Banking – CEC app. Această funcţionalitate, în forma dezvoltată de noi, este o premieră în piaţa bancară românească. Obiectivul nostru este acela de a simplifica relaţia clienţilor cu Banca, asigurând fluxuri rapide, economie de timp şi procesare rapidă. Prin accesarea acestei funcţionalităţi, clienţii nu mai sunt nevoiţi să se deplaseze la Bancă pentru a depune Instrumentele de Debit în vederea încasării iar ulterior transmiterii prin intermediul aplicaţiei de Mobile Banking, Instrumentele de Debit parcurg fluxul normal de procesare, ca în prezent. Digitalizarea serviciilor bancare continuă prin aducerea altor produse şi servicii bancare în zona de procesare pe parcurs 100% online”, a declarat Mugur Podaru, Director Direcţia Operaţiuni la Distanţă, CEC Bank.     

Prin această funcţionalitate, imaginile ID-urilor preluate prin intermediul CEC app sunt transmise în mod automat spre procesare în vederea remiterii la încasare. 

Noua funcţionalitate, disponibilă acum în aplicaţia de Mobile Banking, se adresează clienţilor persoane juridice care îndeplinesc o serie de criterii de eligibilitate.

Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi cu active de 83,5 miliarde lei, la sfârşitul anului 2023.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cec,
cec bank,
clienti,
aplicatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.