Cel mai bun loc din România în care se vinde şaorma. Sunt cozi la orice oră, iar clienţii nu se uită la preţ
Restaurantele Dristor Kebab, La Haleală şi Calif vând zilnic mii de şaorma cu cele trei unităţi amplasate pe o rază de 50 de metri la intersecţia străzilor Şelari, Smârdan şi Franceză din centrul istoric al Bucureştiului.
Zona este cunoscută drept una dintre cele mai intens circulate din Capitală, fiind şi intrarea principală în Centrul Vechi, graţie apropierii de staţiile de metrou Piaţa Unirii 1 şi Piaţa Unirii 2.
“Este cea mai importantă intersecţie de acolo. În altă parte nu ar merge atât de bine”, spune Răzvan, administratorul La Haleală, una dintre şaormeriile prezente în centrul istoric al Capitalei. Compania deţine şi o unitate în zona Gării de Nord şi în prezent o modernizează pe cea de pe strada Şelari. “Noi practicăm cele mai mari preţuri din Centrul Vechi şi tot există cerere. La fel şi la Dristor Kebab. Deşi plătim chirie mai mare, aici facem cel mai mult profit pentru că vânzările sunt foarte mari. Lumea nu se uită la preţ, ci la calitate”, mai spune administratorul La Haleală.
Preţurile pentru o şaorma mică de pui sau vită se situează între 12 şi 18 lei.
Dristor Kebab, cel mai mare lanţ de şaormerii din ţară, a avut afaceri de 3 milioane de euro în 2013. Piaţa este însă fragmentată, cele mai multe companii având un singur punct de lucru. Comoditatea pare a fi principalul punct forte al saormei, care a transformat acest fel de mancare oriental intr-o afacere de peste 200 de milioane de euro, potrivit calculelor Business Magazin.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro